ΚοινωνίαΑρχείο

Πρώτη μούρη ο Κούγιας στο Ναύπλιο!

Όσοι βρέθηκαν στα δικαστήρια του Ναυπλίου σήμερα (21/8/2014) πιθανώς να αντίκρισαν και τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο οποίος όμως δεν ήρθε για διακοπές…

Ο δημοφιλής δικηγόρος έχει την υπεράσπιση του 75χρονου παιδοκτόνου από το Άστρος και της επίσης κατηγορούμενης, της 67χρονης μητέρας του θύματος.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, γίνεται λόγος για κατασκευή ψευδούς κατηγορίας εις βάρος της 67χρονης από την ασφάλεια Ναυπλίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων γονέων για την παιδοκτονία του γιου τους στο Άστρος Κυνουρίας. Επειδή από την Ασφάλεια Ναυπλίου κατασκευάστηκε μία ψευδής κατηγορία εις βάρος της μητέρας του θύματος κατά την διενέργεια της προανακρίσεως, παρακαλούμε όπως τα όσα διοχετεύονται από την Ασφάλεια Ναυπλίου όσον αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη να τα αντιμετωπίζετε με επιφύλαξη.

Ήδη από την απολογία των τριών συγκατηγορουμένων ενώπιον του Τακτικού Ανακριτού Ναυπλίου διευκρινίστηκαν και διαψεύσθηκαν όλα τα στοιχεία της προανακρίσεως με τα οποία κατασκευάστηκε η κατηγορία εις βάρος της κατηγορουμένης.

Όπως σας είναι γνωστό και οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι“.
 
Σήμερα μάλιστα στην απολογία των γονιών του θύματος, όπου παρέστη και ο ίδιος ο ποινικολόγος, δεν έλειψαν και οι εντάσεις, καθώς η αρραβωνιαστικιά του 39χρονου θύματος, επιτέθηκε φραστικά στους κατηγορούμενους γονείς του κατά την προσαγωγή τους στο δικαστικό μέγαρο.

 
(Φώτο: Studio B&G)