ΑθλητισμόςΑρχείο

Εντυπωσιακός ο Παναργειακός στην πρεμιέρα (Βίντεο)

Εντυπωσιακός ήταν ο Παναργειακός στο εναρκτήριο του ματς για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου και συνέτριψε τον Παναρκαδικό με το ευρύ 5-0.

Μάλιστα τα πράγματα για τους αρκάδες θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν δεν ξεσπούσε δυνατή μπόρα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, που πλημμύρισε το γήπεδο και έσωσε την φιλοξενούμενη ομάδα από την απόλυτη συντριβή! 

Η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και μόλις στο 5ο λεπτό ο Μάριο Μπρέσκα άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σπεσιαλιτέ του! Στο 20′ πάλι με εκτέλεση φάουλ, ο Σλοβάκος μοίρασε στον Μάριο Αγγελόπουλο το 2-0. Το τρίτο γκολ πέτυχε στο 40′ ο Σίμωσης και λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, πάλι ο Μπρέσκα έκανε το 4-0. Όμως η ομάδα του Άργους, που αγωνίστηκε με πορτοκαλί εμφανίσεις, δεν σταμάτησε εκεί και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε και 5ο γκολ από κεφαλιά του Ανδρέα Παπαϊωάννου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπρέσκα. Σε εκείνο το σημείο ξέσπασε δυνατή καταιγίδα, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα να έχουν απλά διεκπερεωτικό χαρακτήρα. Παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε λίμνη, ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα, που έληξε με τελικό σκορ 5-0.

Εκτός από τα πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα που έστειλε στο αγωνιστικό κομμάτι, ευχάριστα υπάρχουν και στα μεταγραφικά, καθώς ο Παναργειακός απέκτησε τον 33χρονο Μάουρο Πόυ, πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και μάλιστα από τους παίχτες που είχαν ξεχωρίσει στην στην Superleague. Όνομα ακόμα καλύτερο και από αυτό του Μπρέσκα, ο οποίος έδειξε την αξία του με το καλημέρα.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα του Παναργειακού:

Αντίστοιχα για τον ίδιο όμιλο, ο Ερμής Κιβερίου, ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Αχαϊκή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής:

1η αγωνιστική

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 0-1
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΒΥΖΑΣ 2-0
ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 2-0
ΑΧΑΪΚΗ – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 1-1
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΥΜΗ 1-0
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 2-0
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 5-0
Ρεπό είχε ο Αιολικός.

Επόμενη αγωνιστική (2η)

Αιολικός – Αχαϊκή
Ερμής Κιβερίου – Πανελευσινιακός
Ζακυνθιακός – ΠΑΟ Βάρδας
Δόξα Μανολάδας – ΠΑΟ Λουτρακίου
Βύζας Μεγάρων – Καλαμάτα
Αστέρας Μαγούλας – Παναρκαδικός
Κύμη – Παναργεικός
Ρεπό: Μανδραϊκός

 

Η Ενωση Ερμιονίδας με τη σειρά της, κέρδισε με ανατροπή για το κύπελλο Ελλάδος τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο και προκρίθηκε στους 32 της διοργάνωσης. Το τελικό σκορ ήταν 1-2 υπέρ της Ερμιονίδας και τα γκολ της Ερμιονίδας πέτυχαν οι Βλαχόπουλος και Καραδέμητρος.