ΑθλητισμόςΑρχείο

Παρελθόν ο Λουτσιάνο από τον Παναργειακό!

Το μπαράζ ανακατατάξεων φέτος στον Παναργειακό συνεχίζεται, καθώς η ανυπόμονη διοίκηση, πιστή στο “Ελληνικό δόγμα” ότι με ένα κακό αποτέλεσμα αποκεφαλίζουμε τον προπονητή, αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να απολύσει τον προπονητή που είχε επιλέξει η προηγούμενη διοίκηση, λόγω των τελευταίων όχι και τόσο καλών εμφανίσεων που οδήγησαν και στην ισοπαλία με την Κύμη. 

Έτσι λοιπόν, ενώ ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μαζεύει τα πράγματά του και αποχωρεί από το Άργος, ο Παναργειακός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, με φαβορί τον Στάθη Σταθόπουλο, παλιό γνώριμο, καθώς είχε διατελέσει προπονητής στην ομάδα όταν αυτή βρισκόταν στη Β’ Εθνική.

Ο έμπειρος προπονητής γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1958 στην Αθήνα. Εκτός από τον Παναργειακό έχει εργαστεί σε Λεβαδειακό, Ιάλυσο, Δόξα Βύρωνα, Αθηναϊκό, Εθνικό, Πανελευσινιακό και Ακράτητο. Τη σεζόν 1999-00 οδήγησε τον Ακράτητο στη Γ’ Εθνική και δύο χρόνια μετά τερμάτισε στην 2η θέση της – τότε – 1ης κατηγορίας και οδήγησε τους «πράσινους» στην Α’ Εθνική. Αποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2002 και επέστρεψε στους πάγκους έπειτα από τρία χρόνια με τον Εθνικό Αστέρα. Ακολούθησε ο Παναιτωλικός, το Κορωπί και η Καλλιθέα, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-12 δούλεψε στον Απόλλωνα, αλλά έμεινε για 12 ματς πρωταθλήματος. Στα τέλη Αυγούστου 2012 κλήθηκε να «χτίσει» από την αρχή τον Θρασύβουλο.

Ας ελπίσουμε στο νέο προπονητή που θα είναι καθαρά επιλογή της παρούσας διοίκησης, να δωθεί και η απαιτούμενη πίστωση χρόνου, ώστε να μπορέσει δέσει μια καινούρια ομάδα με πολλές νέες αξιόλογες μεταγραφές, αλλά χωρίς ομοιογένεια και χημεία, όπως είναι αυτή τη στιγμή ο Παναργειακός.