ΠολιτικήΑρχείο

Θετική αποδοχή για τον Κώστα Δημούλη και στο Άργος

Γεμάτη ήταν η χθεσινή ατζέντα του Κώστα Δημούλη, καθώς ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία βουλευτής ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και επισκέφτηκε κεντρικά σημεία της πόλης του Άργους.
 

Περπάτησε στην λαϊκή αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές και άκουσε προσεχτικά να του εκφράζουν την αγωνία και τους φόβους τους για το μέλλον της χώρας μας. Ο ίδιος ψύχραιμα τους απάντησε πως για αυτό θα πρέπει να συνεχιστούν τα αργά αλλά σταθερά βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα ώστε να επιστρέψει η χώρα μας εκεί που της αρμόζει.
 

Τις απογευματινές ώρες, ο αγαπητός στον κόσμο υποψήφιος βουλευτής, επισκέφτηκε χωριά της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου. Αυτά ήταν το Νέο Ροϊνό, ο Άγιος Αδριανός και η Νέα Τίρυνθα στα οποία επισκεπτόμενος πολυσύχναστα μαγαζιά και καφενεία, έκανε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με διάφορους κατοίκους εισπράττοντας μεγάλη αποδοχή.
 

Τέλος, έχοντας πλέον βραδιάσει και όντας βράδυ Σαββάτου, επισκέφτηκε βραδινά στέκια της πόλης του Ναυπλίου μαζί με φίλους, όπως άλλωστε το συνηθίζει.