ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκέντρωση στο Άργος ενάντια στα αγροτοδικεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί έξω από τα δικαστήρια του Άργους την Δευτέρα 13/10/2014, από αγρότες της Αργολίδας που αντιδρούν στις δικαστικές διώξεις συναδέλφων τους, για τις κινητοποιήσεις του 2010

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Αργολίδας:
“Τα νέα αγροτοδικεία σε βάρος των αγροτών που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους, δεν μας παραξενεύουν. Δεν μας τρομάζουν, ξέραμε ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, θα κατέφευγε στο “ρόπαλο του αστυνόμου” και στη “ρομφαία του δικαστή”, για να τρομοκρατήσει τους αγρότες και να σταματήσει τον αγώνα μας.

Ας το πάρει απόφαση η κυβέρνηση καθώς και οι διωκτικοί και δικαστικοί μηχανισμοί ότι με τέτοιες τρομοκρατικές δίκες δεν πρόκειται να μας φοβίσουν ούτε να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημά μας. Το δικαστήριο που θα μας δικάσει θα κριθεί και αυτό αν θα ταχθεί με τα συμφέροντα μιας μικρής μερίδας της ολιγαρχίας του πλούτου ή της πλειοψηφίας των αγροτών. Θα συνεχίσουμε και θα δυναμώσουμε την πάλη της μικρομεσαίας αγροτιάς για την επιβίωσή της, την ανατροπή της ΚΑΠ της ΕΕ, που μας ξεκληρίζει και για μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη στη χώρα μας, προς όφελος του ελληνικού λαού. Ας το καταλάβουν και όσοι ελπίζουν ότι μπορούν, με τη βία και την τρομοκρατία, να μας σταματήσουν.

Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών, όλων όσοι αντιστέκονται στην αντιλαϊκή λαίλαπα και βαρβαρότητα που ζούμε. Έχουμε το δικαίωμα στο συνδικαλισμό, έχουμε το δικαίωμα να οργανωνόμαστε σε αγροτικούς συλλόγους, έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε τα αιτήματα επιβίωσής μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010.

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΟΥΣ