ΠολιτισμόςΑρχείο

Τα παιδικά δωμάτια του Νοσοκομείου Ναυπλίου απέκτησαν χρώμα

Ξεκίνησε η διακόσμηση των παιδικών δωματίων του Νοσοκομείου Ναυπλίου με τους τρίπτυχους πίνακες που φιλοτέχνησαν ο Νικόλας Κορολής και η Ματίνα Θεοδωροπούλου, και που αποτελούν δωρεά του Φώντα Σταυρόπουλου από τα έσοδα του βιβλίου του “η Μυρωδιά της Μπιζουτιερας” (Απ’ την Αλβανία, στην Ακροναυπλια). Σειρά έχει το Άργος με τέσσερα ακόμα έργα.

Το βιβλίο που αποτελεί μία μοναδική ιστορία αγάπης, φιλίας κι αντίστασης, θα παρουσιαστεί εκ νέου τη Δευτέρα 20 Οκτώβρη 2014 στις 7:30 το βραδυ στο αμφιθέατρο “Αλκης Αργυριαδης” του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου της Αθήνας στα Προπυλαια.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συμπολίτης μας επίτιμος καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής κ. Γιώργος Μάρκου.

Θα προλογησουν: η επίτιμος Πρόεδρος Εφετών κα Μαρία Καμπιτη και η Φιλολογος κα Ρανια Γυφτοπουλου.

Θα διαβάσουν: Ναντια Δανιηλ, Βασίλειος Ταρατορης και Νικόλας Ταρατορης.

Μουσική: Κωνσταντίνος Παπαιωαννου(μπουζούκι), Ηλίας Δοσκορης(κιθάρα, τραγούδι), Βαγγέλης Ζερβοπουλος(κιθάρα, τραγούδι) και Γιάννης Παπαχριστοδουλου(πλήκτρα).

Τα έσοδα απο την πώληση του βιβλίου, ως γνωστόν, διατίθενται για τη διακόσμηση των παιδικών δωματίων των Νοσοκομείων Ναυπλίου-Αργούς.

Η παρουσίαση γίνεται υπό την αιγίδα του συλλόγου των απανταχού Ναυπλιεων “ο Ναυπλιος” και της Πολιτιστικής Αργολικης Πρότασης.