ΨυχαγωγίαΑρχείο

Εικαστικό εργαστήρι και αστροπαρατήρηση στο 3ο Δημοτικό Ναυπλίου

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου ενημερώνει ότι το Σάββατο 1 Νοεμβρίου το απόγευμα ώρα και 6.00 – 7.30μμ η γνωστή εικονογράφος – συγγραφέας Λήδα Βαρβαρούση θα πραγματοποιήσει στο σχολείο το εικαστικό εργαστήρι: “Ζωγραφήγηση – ένα πουλί στην πρίζα“.

Τα παιδιά θα ακούσουν από τη συγγραφέα την ιστορία από το ανέκδοτο βιβλίο της, θα συμμετάσχουν στην εικονογράφησή του και θα ζωγραφίσουν τα δικά τους έργα.

Το κόστος συμμετοχής στο εργαστήρι είναι 4 ευρώ.

Παράλληλα, και αν ο καιρός το επιτρέψει, θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου (την ίδια ώρα) πρόγραμμα αστροπαρατήρησης από το σύλλογο ερασιτεχνών αστρονόμων Αργολίδας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά και οι γονείς του Σχολείου, εντελώς δωρεάν.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για τα εργαστήρια να συμπληρώσουν και να παραδώσουν τις αιτήσεις ως την Παρασκευή 31/10.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των παιδιών είναι πολύ μεγάλος θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο εργαστήρι στις 4.30 και θα ενημερωθούν τα παιδιά εγγράφως σε ποιο εργαστήρι θα συμμετέχουν.