ΚοινωνίαΑρχείο

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Αργολίδα

Επιδείνωση του καιρού θα υπάρξει από σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες, καθώς σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη την επικρατεία αρχής γενομένης από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η κακοκαιρία, η οποία όπως προβλέπουν οι μετεωορολόγοι θα συνεχιστεί μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, και το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες ώρες θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες καθώς το σύστημα που επηρέασε την Ιταλία φαίνεται ότι θα επηρεάσει και τη χώρα μας. Αντίθετα δεν αναμένεται μείωση της θερμοκρασίας ενώ θα παραμείνουν και οι νοτιάδες που θα φτάσουν τοπικά έως και τα 8 μποφόρ.

Ειδικά για σήμερα Παρασκευή οι ισχυρές βροχές θα ξεκινήσουν από το Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα. Σταδιακά, όμως, και μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας εκδόθηκε προειδοποίηση ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και η παραμονή σε υπόγεια, από σήμερα Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00 έως αύριο Σαββάτο 8 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 13.00.