ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ΦΟΣΔΑ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων

Ως αναγνώριση των προσπαθειών του για ένα καλύτερο περιβάλλον και προς την ορθή αντιμετώπιση του κληρονομημένου προβλήματος των σκουπιδιών θα πρέπει να θεωρηθεί η εκλογή του δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου, ως μέλους της εκτελεστικής επιτροπής του στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου (ΦΟΔΣΑ). Νέος Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ εξελέγη χτες ομόφωνα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος.
Η Εκτελεστική επιτροπή αποτελούν οι κύριοι : Κωστούρος Δημήτριος, Τσιριγώτης Σπυρίδων, Γρυπιώτης Ιωάννης, Βασιλόπουλος Αθανάσιος, Καφαντάρης Δημήτριος και Τσίγγανος Παναγιώτης με Αναπληρωματικά μέλη τους κ. Πετσέλη Χρήστο, Σκαντζό Εμμανουήλ, Μελέτη Χρήστο και Αθανασόπουλο Γεώργιο.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η εκλογή του προεδρείου του ΦΟΣΔΕ, έγινε στο πιο κρίσιμο χρονικό σημείο για το θέμα των απορριμάτων.
Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ δήλωσε ότι: «Η εικόνα με τους όγκους των απορριμμάτων στο δρόμο δεν τιμά κανένα. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να επιτύχουμε το στόχο μας».