ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Στον εισαγγελέα ο Καμπόσος για τους ΡΟΜΑ

Πόλεμο κατά των ΡΟΜΑ που ασκούν παραβατικές πράξεις, ανοίγει ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, που επισκέφθηκε σήμερα τον εισαγγελέα Ναυπλίου για να του επιστήσει τη προσοχή στη καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Κεντρικό θέμα στην συζήτηση των δύο ανδρών ήταν το ζήτημα της παραβατικότητας των ΡΟΜΑ στην περιοχή της Νέας Κίου. Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί  έξαρση κλοπών και  άλλων παραβατικών συμπεριφορών στην κωμόπολη αλλά και πέριξ αυτής, με πρόσφατες  την  κλοπή  αιγοπροβάτων, σφαγή ζώου και διαρρήξεις 2 καταστημάτων την νύχτα της 11ης Νοεμβρίου.

Οι κάτοικοι της περιοχής συνέταξαν επιστολή διαμαρτυρίας προς όλους τους αρμόδιους και ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μετά από ψήφισμα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή , που πέρασε από το Δ.Σ του δήμου, συνάντησε τον εισαγγελέα Ναυπλίου συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Ηλία Χατζηγεωργίου και  Αχιλλέα Μπαντανά καθώς και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ν. Κίου Γ. Αθανασόπουλος.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κατά την είσοδό του στο δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου δήλωσε: «Ερχόμαστε να επιστήσουμε την προσοχή στον κ. εισαγγελέα να ρίξει ακόμα περισσότερο φώς στην υπόθεση γιατί κανένας δεν μπορεί να ζει υπό το κράτος  του φόβου . Αν κάποιοι  νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο  θα πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι το συντεταγμένο κράτος θα κάνει την δουλειά του».