ΚοινωνίαΑρχείο

Και νέο τροχαίο με νεκρό στην Αργολίδα!

Η άσφαλτος έχει βαφτεί με αίμα τις τελευταίες ημέρες στην Αργολίδα. Μετά τον άδικο χαμό του 24χρονου από το Άργος και τον 56χρονο δικυκλιστή στο Αργολικό, ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο είχαμε το βράδυ του Σαββάτου, το τρίτο μέσα σε λίγες ημέρες, με θύμα αυτή την φορά έναν 58χρονο άνδρα.

Το ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Alfa Romeo, που οδηγούσε ο άτυχος Α.Κ., ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γέφυρα που βρίσκεται στον παλιό δρόμο Άργους-Τριπόλεως (γνωστός ως Κωλοσούρτης), η οποία βρίσκεται κοντά στον Αρδάμη.

Το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στο ποτάμι κόβοντας την προστατευτική μπάρα και την κολόνα της ΔΕΗ. Ο οδηγός δυστυχώς ανεσύρθη νεκρός.

Μάλιστα η τραγική σύμπτωση είναι πως πριν από λίγα χρόνια είχε σκοτωθεί πάλι από τροχαίο, ο γιος του άτυχου άνδρα, σε μικρή απόσταση από εκεί που συνέβη το τωρινό συμβάν. 

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομιας:
“Χθες (22.11.2014) το βράδυ, στο 14ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους-Τρίπολης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 58χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους.”