ΚοινωνίαΑρχείο

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους ενημερώνει…

Από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Λάϊζα γνωστοποιείται πως η εταιρεία SRT HOLDING στηρίζοντας την προσπάθεια του Φιλοζωικού Συλλόγου Λάιζα επιδοτεί το 50% του κόστους μίας στείρωσης ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ για τον μήνα Δεκέμβρη 2014 στην περιοχή του Άργους.

Όσοι ιδιοκτήτες δεσποζόμενης σκυλίτσας επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση τους το αργότερο έως την 10η Δεκεμβρίου 2014 στο Φιλοζωικό Σύλλογο Λάιζα διαμέσου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο προφίλ www.facebook.com/laizaargos Στην αίτηση θα πρέπει να επισυνάπτεται μία φωτογραφία της δεσποζόμενης σκυλίτσας και να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, οικονομική κατάσταση και πληροφορίες για την κατάσταση υγείας της σκυλίτσας.

Αν κάποια εταιρεία ή ιδιώτης επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια του Συλλόγου μας επιδοτώντας μία στείρωση δεσποζόμενης σκυλίτσας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με τον Φιλοζωικό Σύλλογο μας στα τηλέφωνα 69810 41546, 69760 26723 ή στην ιστοσελίδα μας στο Facebook.

Επίσης χαρίζεται το παραπάνω αρσενικό κουταβάκι 5 εβδομάδων. Είναι υγιέστατο και πολύ παιχνιδιάρικο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945907874.