ΑθλητισμόςΑρχείο

Πεντάρα σε ένα ημίχρονο!

Επανήλθαν οι «Άγιοι» και μάλιστα με θριαμβευτική εμφάνιση στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Κομητείας του Middlesex. Ασχολούμενοι με αγώνες Κυπέλλων και ως εκ τούτου έχοντας μείνει πίσω σε αγώνες Πρωταθλήματος, έπαιξαν το περασμένο Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, σε γήπεδο του Δυτικού Λονδίνου, όπου αντιμετώπισαν την JL Rovers FC.

Με τον αέρα της Ομάδας που δεν έχει γνωρίσει ήττα στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις, η St. Panteleimon FC μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή ότι ήταν κυρίαρχη, επιβάλλοντας το δικό της ρυθμό. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά καμμία δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Έτσι, στο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Δυο θέσεις ανέβηκαν στη βαθμολογία οι «Άγιοι»

Στην επανάληψη οι εξαιρετικά ταλαντούχοι παίχτες των «Αγίων» όρθωσαν το ανάστημά τους, ανέβασαν τον πήχη, μπήκαν με αποφασιστικότητα και επιδίωξαν από την αρχή αυτό που τους ανήκε. Έτσι, λοιπόν, στο 60’ μετά από μια καλή συνεργασία των «Αγίων» η μπάλα έφτασε στον Igli Sevaj, ο οποίος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ.

Στη συνέχεια ο αεικίνητος Νίκος Σαλαπάτας κινούμενος με δυναμισμό από την αριστερή πτέρυγα έγραψε το 0-2 και ο ίδιος στην πορεία του παιχνιδιού έδωσε και δύο ασίστ.

Δυο θέσεις ανέβηκαν στη βαθμολογία οι «Άγιοι»

Δύο αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ayub Albadri και ο Ibadat Mohammadi, αποδείχθηκαν κυριολεκτικά χρυσάφι, αφού ο μεν πρώτος σκόραρε δύο φορές και έδωσε και δύο ασίστ, ενώ ο δεύτερος σκόραρε ένα σπουδαίο τέρμα, με κοντρόλ και απευθείας σουτ.

Ο προπονητής Γιώργος Φραντζέσκου χάρηκε πολύ με την εμφάνιση της Ομάδας και θεωρεί πως τα αδέλφια Javonne και Ryan Molloy, όπως επίσης και ο σκόρερ Ayub Albadri, διακρίθηκαν ιδιαίτερα στον αγώνα.

Δυο θέσεις ανέβηκαν στη βαθμολογία οι «Άγιοι»

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «Αγίους» να νικούν με το εντυπωσιακό 0-5, και δεδομένων και των άλλων αποτελεσμάτων στο Πρωτάθλημα, να ανεβαίνουν δύο θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ερχόμενο Σάββατο, στις 2.00 μ.μ., η St. Panteleimon FC θα φιλοξενήσει στην έδρα της την London United FC για αγώνα του Πρωταθλήματος της Κομητείας του Middlesex, ευελπιστώντας να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και τα θετικά αποτελέσματα.