ΠολιτισμόςΑρχείο

Ένα πρωτότυπο μουσικό εργαστήριο στο Φουγάρο

Το Φουγάρο οργανώνει ένα πρωτότυπο εργαστήριο για τραγουδιστές και μουσικούς. Καθε Τρίτη στις 6 μμ απο 11 Νοεμβρίου

Αγαπατε τη μουσική και το τραγούδι, αλλά θέλετε να τελειοποιήσετε την τεχνική και τη σκηνική σας παρουσία; Κάθε Τρίτη στις 6 μμ το Φουγάρο ανοίγει μόνο για σας!!!

Σε ένα πρωτότυπο εργαστήριο με τον πιανίστα Γιάννη Ιορδανογλου, επίδοξοι τραγουδιστές και μουσικοί θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν σωστά για τις ζωντανές τους εμφανίσεις, μέσα από τη μεταξύ τους συνεργασία. Με την καθοδήγηση και την εμπειρία ενός καταξιωμένου μουσικού και των συνεργατών του, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να προβάρουν γνωστά κομμάτια και να δοκιμαστούν σε διαφορετικά προγράμματα μέσα από την εκπαίδευση τους.

Όσοι γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο σε οποιοδήποτε επίπεδο, μπορούν να συμμετέχουν στην προετοιμασία των τραγουδιστών συνοδεύοντας το πιάνο ή σαν μέρος μεγαλύτερων μουσικών συνόλων.

Καθένας θα κάνει πρόβα ατομικά για 20 λεπτά περίπου, ενώ θα μπορεί να παραμένει στο χώρο σε όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου παρακολουθώντας τους υπόλοιπους και μαθαίνοντας ντουέτα, τρίο και φωνητικά! Κάθεεβδομαδιαία συνάντηση διαρκεί 3 ώρες περίπου.

Επειδή όμως κάθε θεωρία είναι μισή χωρίς πρακτική, κάθε  και 3η Κυριακή κάθε μήνα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δοκιμάζουν την πρόοδό τους στα karaoke parties που διοργανώνει το Φουγάρο με ζωντανή μουσική, όπου οι μουσικοί θα αξιολογούνται και θα βραβεύονται χωριστά από τους τραγουδιστές!!!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
20 ευρω/μήνα ή 5 ευρώ/συνάντηση
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Γιάννης Ιορδάνογλου,
6932907387
[email protected]