ΠολιτισμόςΑρχείο

Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Νέα Κίο

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», δράση που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και τους εθνικούς πόρους, άξονας προτεραιότητας 7, διοργανώνει 3ήμερο Εισαγωγικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Α΄ Eπιπέδου, για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από νομούς της εμβέλειας του Κ.Π.Ε., με τίτλο:  «Εισαγωγή στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

Στο σεμινάριο, που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου και σε εξωτερικά πεδία της περιοχής, θα επιμορφωθεί ομάδα ενηλίκων 60 ατόμων. 
 

Η ενημέρωση στοχεύει στην υποστήριξη εκπαιδευτικών χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, πάνω στη μεθοδολογία υλοποίησης προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τη συμμετοχή τους σε προγράμματα των Κ.Π.Ε. και την ένταξή τους σε Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου και απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Αργολίδας, Αχαΐας, Ηλείας, Αρκαδίας και Κορινθίας καθώς και σε 30 εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Αργολίδας, Βοιωτίας, Ζακύνθου, Αρκαδίας και Αχαΐας.