ΠολιτισμόςΑρχείο

Η Σοφία Ντόκου σας μαθαίνει πως να πλέκετε με βελονάκι

Ένα εργαστήριο για όσους θέλουν να μάθουν πλέξιμο με βελονάκι πραγματοποιείται αυτές τις μέρες και μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου στο Φουγάρο με την Σοφία Ντόκου. 

Έπιασε κρύο, είναι καιρός για… πλέξιμο! Το Φουγάρο σας καλεί στο εργαστήριο πλεξίματος με βελονάκι που διοργανώνει, για 4 συναντήσεις στον ατμοσφαιρικό χώρο του Café κοντά στο τζάκι!

Η Σοφία Ντόκου θα μας δείξει τις βασικές τεχνικές – αλυσίδα, ποδαράκια, αλλαγή χρώματος -, την πλέξη οριζόντιων μοτίβων, πώς να διαβάζουμε patterns, την αύξηση και τη μείωση πόντων, την πλεκτική σε κύκλο και πως προσαρμόζονται οι τεχνικές σε κυκλικά σχήματα κυκλικά patterns –“granny squares”.

Θα φτιάξουμε διακοσμητικό λουλουδάκι, ένα “cup sleeve” (γαντάκι για την κούπα μας), πλεκτά μπολάκια και στην τελευταία εορταστική συνάντηση μοτιφάκια για να στολίσουμε το δέντρο μας!!!

Η Σοφία Ντόκου Αρχιτέκτων-Μηχανικός, έχει εργαστεί σε μελετητικά γραφεία για αρκετά χρόνια. Τώρα έχει το δικό της Αρχιτεκτονικό γραφείο στο Ναύπλιο και το ηλεκτρονικό της κατάστημα “PLEKING” με χειροτεχνήματα από νήμα και ύφασμα. Εδώ στο Φουγάρο, γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τις πλεκτές της σέλες ποδηλάτου στο Fougaro Craft Fair #2.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
για έφηβους και ενήλικες
Τετάρτη 3, 10, 17 Δεκεμβρίου 2014, 18.00-20.00 και Κυριακή και 14 Δεκεμβρίου, 17.00-19.00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

30€ ο κύκλος των 4 συναντήσεων
έφηβοι-φοιτητές -30%, άνεργοι-άνω των 65 -50%
(στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
27520.47370, 6940 295418
[email protected]