ΟικονομίαΑρχείο

Οι τσάρκες με τα υπηρεσιακά δεν έχουν τελειωμό…

Δεν έχουν τελειωμό οι τσάρκες με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα, και παρά τους ελέγχους του καλοκαιριού, που βεβαίωσαν 39 παραβάσεις σε 49 ελέγχους, οι ίδιοι παραβάτες απ’ ότι φαίνεται, δεν βάζουν μυαλό…

Κατά το τρίμηνο Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν 48 έλεγχοι σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δημοσίου και του Α’ και Β’ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε νομούς της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, και διαπιστώθηκαν, συνολικά, 35 παραβάσεις στους κανόνες χρήσης και κυκλοφορίας.

Στους παραβάτες έγιναν συστάσεις, ενώ ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες, που ανήκουν τα οχήματα, προκειμένου να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Οι έλεγχοι που αφορούν την ορθή χρήση και λειτουργία των οχημάτων του Δημόσιου τομέα πραγματοποιούνται από ειδικά συνεργεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ύστερα από εντολή του Γενικού Γραμματέα, Γιώργου Διδασκάλου.

Οι έλεγχοι των συνεργειών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα και στις τρεις Περιφέρειες, της αρμοδιότητάς τους.