ΑθλητισμόςΑρχείο

Η Ερμιονίδα προσγείωσε ανώμαλα την ΑΕΚ

Η Ένωση Ερμιονίδας είναι η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League, κρατώντας την στο 0-0. Ο Μπολάνο έστησε αριστουργηματικά την ομάδα, και μπλόκαρε όλα τα ατού του αντιπάλου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Η ΑΕΚ ήταν κακή έχοντας προβλήματα τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, με αποτέλεσμα η πρώτη της γκέλα στο πρωτάθλημα, να είναι φυσιολογική. Αντίθετα η Ερμιονίδα, διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, καθώς η μοναδική της ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε από την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν νωχελική, με την μπάλα να μην κυκλοφορεί σωστά, ενώ οι οποιεσδήποτε απειλές της Ένωσης, προέρχονταν από στημένες φάσεις και τα πόδια του Έλντερ Μπαρμπόζα. Η μοναδική καλή φάση για την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκε όταν ο Μπρέσεβιτς εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, γύρισε ωραία αλλά ο Πονηρός, απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ανέβηκε, προσπάθησε να πιέσει αλλά την καλύτερη ευκαιρία για γκολ την είχε η Ερμιονίδα στο 56′ με τον Ταπέ, που είχε μπει στο γήπεδο στη θέση του τραυματία Σβόγιτς. 

Η καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ, ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Πλατέλλα να βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Πονηρό, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν υπερβολικά αδύναμο.

Γήπεδο: Κρανιδίου

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Μουσταφίδης, Όμο, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κολοκας, Σβόγιτς (52′ Ταπέ), Βλαχόπουλος (87′ Τούτοριτς), Κιοσσές, Παβίσεβιτς, Σαντιάγκο (75′ Στάικος)

AEK: Ανέστης, Γεωργέας (87′ Φάι), Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ανάκογλου (63′ Ζόριτς), Μάνταλος, Μπαρμπόζα (21′ Αραβίδης), Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς

Στιγμιότυπα από τον αγώνα: