ΡεπορτάζΑρχείο

Video. Συγκινούν οι φίλες της 18χρονης Ασπασίας

Συγκλονίζουν οι φίλες της Ασπασίας, η οποία παραλίγο να βρει τραγικό θάνατο από τον ίδιο της τον πατέρα, όταν εκείνος την πυροβόλησε με σκοπό να εκδικηθεί την πρώην σύζυγο του και μητέρα της 17χρονης, Σπυριδούλα.

Το όμορφο κορίτσι από το Άργος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα και όλοι μικροί και μεγάλοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μαζέψουν λεφτά για την νοσηλεία της.

Οι φίλες της, Αθηνά και Κατερίνα, μιλούν για έναν άγγελο εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ έφτιαξαν και μια κουβέρτα για την φίλη τους, η οποία έχει μια φωτογραφία των τριών τους, ώστε όπως λένε να τις νιώθει πάντα κοντά της…

«Η Ασπασία ήταν αυτή που μας κρατούσε ενωμένες. Ήθελε πάντα να τους βοηθάει όλους. Μας λείπε η αδελφή μας. Θέλουμε να γίνει γρήγορα καλά και να κάνουμε ό,τι κάναμε παλιά. Η παρέα μας έχει «σπάσει» τώρα που δεν είναι κοντά μας η Άσπα. Πάμε στο νοσοκομείο, της μιλάμε, την χτενίζουμε, την βάφουμε για να είναι η πιο όμορφη… Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που ξέρουμε», λένε οι δύο κολλητές της, οι οποίες στέκονται σαν βράχος στην μητέρα της Ασπασίας, καθώς και στην φίλη τους.

Κατά καιρούς, οι συμμαθητές και οι φίλοι της διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις, ώστε να μαζέψουν λεφτά για τα νοσήλια της. Μάλιστα, στις 29 του Δεκεμβρίου, τα παιδιά έχουν ετοιμάσει μια εκδήλωση σε νυχτερινό κέντρο του Άργους, και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην μητέρα της Ασπασίας, για τα έξοδα της 17χρονης.

Σχετικά θέματα:
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μάνας της 18χρονης Ασπασίας

ΠΗΓΗ