ΠολιτισμόςΑρχείο

Ο Αναγνώστης αναβαθμίζεται

Ο Αναγνώστης υποδέχεται το 2015 ανανεωμένος και πιο χρηστικός.

Απλότητα και χρηστικότητα:

Τα ενημερωτικά sites μοιάζουν συνήθως με λαβύρινθο. Για να βρεις αυτό που θέλεις θα πρέπει πρώτα να περάσεις αρκετά εμπόδια για να φθάσεις στον προορισμό σου. Υπάρχουν διάφορα εργαλεία που είναι σχεδιασμένα για να συνδράμουν σε αυτό τον σκοπό, όπως η αναζήτηση στο site και το sitemap. Η κατηγοριοποίηση των θεμάτων είναι εξίσου χρήσιμη και αποτελεσματική, αν είναι σωστά δομημένη. 

Ο Αναγνώστης εκτός από την απλή και κοινότυπη συνήθως κατηγοριοποίηση, αλλάζει και γίνεται το πρώτο και μοναδικό ενημερωτικό portal στο Νομό Αργολίδας που παρέχει την δυνατότητα να αναζητήσετε ειδήσεις και θέματα ανά περιοχή.

Σε πρώτη φάση έχουμε συμπεριλάβει τις περιοχές που αντιστοιχούν στους 4 Δήμους της Αργολίδας (Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρος, Ερμιονίδα) και τους 4 υπόλοιπους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία, Λακωνία). 

Αν κλικάρετε μέσα στις περιοχές της Αργολίδας εμφανίζονται στα δεξιά σας σχετικά φίλτρα με πόλεις και χωριά, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αντιστοιχούν απλά και μόνο σε έναν οικισμό αλλά στην ευρύτερη περιοχή, όπως αναγράφεται και στην σχετική περιγραφή με τα μπλε γράμματα.

Αν πιστεύετε ότι η δική σας περιοχή αξίζει να συμπεριληφθεί στην λίστα και δεν την βάλαμε, δεν έχετε παρά να μας το υποδείξετε.

Σχετικά φίλτρα έχουν τοποθετηθεί και σε επιμέρους κατηγορίες, όπως ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός, και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Νέα ανανεωμένη ύλη: 

Ο Αναγνώστης θέλοντας να προσφέρει ποιοτικότερη και ποικίλη ενημέρωση για όλες τις ηλικίες, δημιούργησε δύο νέες ετικέτες με θέματα για το Περιβάλλον και την Τεχνολογία, καθώς επίσης και μία νέα θεματική ενότητα με Προτάσεις για έξοδο, φαγητό, διαμονή, ψώνια και εναλλακτικές δράσεις. 

Λογοτέχνες και Ποιητές:

Ο Αναγνώστης θέλοντας να προβάλλει το συγγραφικό έργο νέων ανθρώπων, δημιούργησε μία νέα Θεματική Κατηγορία για την Ποίηση και την Λογοτεχνία.

Περιμένουμε τα ποιήματα, τα δοκίμια, τα μυθιστορήματα και τα διηγήματά σας στο inbox του Αναγνώστη Πελοποννήσου () για να τα εκθέσουμε στην Ηλεκτρονική μας Έκδοση, φιλτράροντας μάλιστα και ανά συγγραφέα. Τα πιο δημοφιλή θα επιλέγονται και θα δημοσιεύονται και στην Έντυπη Έκδοση, δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να διαβαστείτε απ’ όσο το δυνατόν περισσότερους, κάνοντας έτσι γνωστό το όνομά και το έργο σας.

Εγκυρότητα, Άποψη και Τιμιότητα:

Ο Αναγνώστης είναι αποκαλυπτικός, κριτικός στα γεγονότα και πάνω απ’ όλα τίμιος. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ δόλιες μεθόδους για να δείξουμε ότι είμαστε πρώτοι.

Δεν πρόκειται ποτέ να παρουσιάσουμε καλύτερα στατιστικά σε επιμέρους κατηγορίες από το CNN και το BBC, αν και ξέρουμε τον τρόπο. Το πως το καταφέρνουν άλλα Αργολικά Site, δεν μας ενδιαφέρει…

Δεν πρόκειται ποτέ να μεταδώσουμε αναξιόπιστες ή ψευδείς ειδήσεις που σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό, για λίγα παραπάνω κλικς. 

Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε όπως έχουμε μάθει να δουλεύουμε, έντιμα, υπεύθυνα και με επαγγελματισμό.

 

Με την έλευση του 2015 θα υπάρξουν και νέες εκπλήξεις!

Χρόνια Πολλά,

Καλή Χρονιά

σε όλους!