ΠολιτισμόςΑρχείο

Ένας Παραμυθο-μαραθώνιος στο Ναύπλιο

ΠΑΡΑΜΥΘΟ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, 11.00  –  17.00
Κεντρικά διδακτήρια,  «Αίθουσα Λήδα Τασοπούλου»,
ΝΑΥΠΛΙΟ 

Το  ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο αναπτύσσει μεγάλη πολιτιστική δραστηριότητα στα πλαίσια της πρακτικής των μεταπτυχιακών φοιτητών, οι οποίοι είναι εκπαιδευτικοί και θεατρολόγοι κατά το μεγαλύτερο μέρος. Την περασμένη Κυριακή έγινε μια ευχάριστη εκδήλωση για παιδιά, «μεταμορφωνόμαστε και ονειρευόμαστε» στον πολιτιστικό πολυχώρο ΦΟΥΓΑΡΟ.  Αυτή τη φορά ακολουθεί μια εντυπωσιακή  εκδήλωση, ένας ΠΑΡΑΜΥΘΟ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ.
 

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου από το πρωί στις 11.00 μέχρι το απόγευμα στις 17.00, είκοσι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα αφηγηθούν με εντυπωσιακό τρόπο παραμύθια που έγραψαν οι ίδιοι, χρησιμοποιώντας αντικείμενα, μάσκες, κούκλες, αυτοσχέδια μουσική και κατάλληλο φωτισμό. Ο κόσμος της φαντασίας στην πραγματικότητα και η πραγματικότητα στον κόσμο της φαντασίας.  Στο Παραμυθο-μαραθώνιο  μπορεί να έρθουν παιδιά 5-9 ετών στην αίθουσα Λήδας Τασοπούλου, στα κεντρικά Διδακτήρια, στο Ναύπλιο και μεγάλοι που αγαπάνε τα παραμύθια.

Κάθε μισή ώρα θα γίνεται είσοδος και έξοδος των παιδιών. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή  και αποτελεί μια προσφορά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στους  μικρούς Αργολιδείς, για να ζήσουν τον κόσμο του παραμυθιού  και να γίνουν φίλοι του Τμήματος.