ΚοινωνίαΑρχείο

Τουρίστες παντρεύονται στο Ναύπλιο

Κερδισμένο τουριστικά είναι το Ναύπλιο από την αύξηση του γαμήλιου τουρισμού στην Πελοπόννησο, αφού πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν την Πρώτη Πρωτεύουσα για να ενώσουν τις ζωές τους.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού WTM στο Λονδίνο, που συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, τουριστικοί πράκτορες από τη Σουηδική, Πολωνική αγορά καθώς και ειδικοί του θεματικού τουρισμού επισκέφθηκαν το περίπτερο της Περιφέρειας και επέδειξαν ενδιαφέρον για την προοπτική δημιουργίας καινοτόμων προϊόντων όπως ο γαμήλιος τουρισμός.

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αυξημένη διακδικτυακή εικόνα της Πελοποννήσου έδωσε ο εκπρόσωπος του Trip Advisor, καθώς η Πελοπόννησος εμφανίζει αυξητική τάση στις αναζητήσεις των χρηστών τα τελευταία χρόνια.

Να σημειωθεί ότι το Ναύπλιο περιλαμβάνεται ως γαμήλιος τουριστικός προορισμός ήδη σε πολλούς οδηγούς τόσο στο ίντερνετ, όσο και σε έντυπους. Πολλοί επιλέγουν ξωκκλήσια για θρησκευτικές τελετές, αλλά ακόμα περισσότεροι επιλέγουν το δημαρχείο για να τελέσουν πολιτικό γάμο συνδυάζοντας το γαμήλιο ταξίδι τους.