ΚοινωνίαΑρχείο

Ευχαριστίες Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ στον Γιάννη Μανιάτη

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. προς τον Υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, για την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την προμήθεια Τηλεμετρικού Συστήματος Διαχειρισης και Ελέγχου Διαροών.

Όπως αναφέρεται στην σχετική επιστολή:
“Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. δια του Προέδρου της, Παναγιώτη Σχοινοχωρίτη, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Υπουργό ΠΕΚΑ και Βουλευτή Αργολίδας κ. Ιωάννη Μανιάτη για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να εξασφαλιστεί εκ νέου η χρηματοδότηση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ», προϋπολογισμού 2.100.000 €. 

Η χρηματοδότηση του έργου είχε ανακληθεί με αποτέλεσμα η πόλη μας να διατρέχει σημαντικό κίνδυνο να στερηθεί ένα έργο ζωτικής σημασίας που αφορά την επάρκεια ενός πολύτιμου αγαθού που είναι τα πόσιμο νερό. 

Για άλλη μια φορά λοιπόν, ο Υπουργός κ. Ιωάννης Μανιάτης μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και ενώ βρίσκεται σε προεκλογικό αγώνα, προσπαθεί διαρκώς και βρίσκει ΠΑΝΤΑ λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.”