ΟικονομίαΑρχείο

Πού διαφώνησαν Μαγκλάρας και Δαμούλος;

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Μαγκλάρας, από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου της διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Ο κος Μαγκλάρας παραµένει µέλος του ∆. Σ.

Σε ανακοίνωσή του που απευθύνεται σε προσωπικό τόνο στον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Φώτη Δαμούλο, τονίζει: «Στην απόφασή µου αυτή, εκτός των άλλων, πρωταρχικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός της αμφισβήτησης που διαπίστωσα προς το πρόσωπό µου, τόσο από εσάς τον ίδιο, όσο και από στενούς συνεργάτες σας (µέλη της ∆ιοικητικής Επιτροπής). Θα γνωρίζετε φαντάζομαι ότι δέχτηκα κριτική από τον Γραμματέα της ∆ιοίκησης που υποστήριζε ότι σε αποστολή του Επιμελητηρίου στη Γερµανία, δεν ασχολήθηκα µε τα θέµατα που είχα επιφορτιστεί, ενώ η αποστολή στη Γερµανία ήταν δικό µου επίτευγμα. Σε τέτοιο βαθµό λαϊκισμού είναι τα πυρά σας». Επισημαίνει δε, ότι η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Και καταλήγει απευθυνόμενος πάντα στον κο Δαμούλο:
«Φίλε Φώτη, Συµπορευτήκαµε µαζί τα τελευταία 16 χρόνια, κυρίως για να φέρουµε τα ποθητά αποτελέσµατα στην λειτουργία του Επιμελητηρίου, σύµφωνα και µε τις ανάγκες των χιλιάδων µελών του. Ουδέποτε φαντάστηκα πως αυτή η συµπόρευση θα διακοπεί, για λόγους ανεξάρτητους από την θέλησή µου … Εννοείται, πιστεύω, ότι, µετά από όλα αυτά, η ανεξαρτητοποίησή µου είναι δεδοµένη και ισχύουσα από σήµερα, οπότε (µε την παρούσα δήλωσή µου) παύω να είµαι µέλος – στέλεχος του συνδυασµού που συγκροτήσαµε µαζί («Συνεργασία – Ανάπτυξη»)».