ΚοινωνίαΑρχείο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανάπλαση στο Άργος

Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 24/2/2015, θα γίνει η έναρξη των εργασιών στα πλαίσια της εκτέλεσης του σπουδαίου έργου της «Αστικής Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους».

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  των οχημάτων στην οδό Δαναού, από την συμβολή με την οδό Καποδιστρίου, μέχρι την συμβολή με την οδό Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Νικηταρά, από την πλατεία έως την εθνική τράπεζα. Επίσης, απαγόρευση στα διερχόμενα οχήματα  θα υπάρχει και στην οδό Καλλέργη, από την συμβολή της με την οδό Καποδιστρίου, μέχρι την οδό Εμμ. Ρούσσου (παιδική χαρά Μπόνη).

Παρακαλούνται τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στις συγκεκριμένες οδούς να απομακρυνθούν, ώστε να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα τα έργα. Όσον αφορά τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, που διαθέτουν τραπεζοκαθίσματα στη νότια πλευρά της πλατείας του Αγίου Πέτρου, παρακαλούμε θερμά  να τα απομακρύνουν. Ο δήμος επεξεργάζεται ρύθμιση για τα δημοτικά τέλη των συγκεκριμένων καταστημάτων. Ένα σπουδαίο έργο ξεκινά στην πόλη μας ,ας συνεργαστούμε όλοι για την άμεση ολοκλήρωση του.