ΑθλητισμόςΑρχείο

Μεγαλοπρεπέστατη πεντάρα του Παναργειακού στον Ζακυνθιακό

Ευεργετική αποδείχθηκε η αλλαγή του προπονητή για τον Παναργειακό που ξέσπασε απέναντι στον Ζακυνθιακό, επικρατώντας με το εμφατικό 5-1.

Οι «λύκοι», αν και αιφνιδιάστηκαν με το γρήγορο γκολ των νησιωτών, κατάφεραν τελικά να δείξουν τα δόντια τους και να γυρίσουν το ματς, πετυχαίνοντας μάλιστα και πολλά γκολ. Στο 6’ φάουλ του Λιβέρη σταμάτησε στο δοκάρι και ο Μπαρμπαρούσης πήρε το… ριμπάουντ κάνοντας το 0-1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε άμεσα, καθώς στο 11’ ο Μπελόν έκανε το 1-1.

Τα καλύτερα όμως τα φύλαγε ο Παναργειακός για το 2ο ημίχρονο. Με πολλά γκάζια οι “λύκοι”, μπήκαν δυνατά και άρχισαν να πυροβολούν. Στο 50’ ο Μπριλάκης με κεφαλιά έκανε το 2-1 και στο 59’ ο Σίμωσης με πλασέ πέτυχε το 3-1. Στο 77’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 78’ ο Λιβέρης είχε νέο δοκάρι για τον Ζακυνθιακό.  Στο 90’ ο Μακρίδης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Πολύ θετικό το ντεμπούτο του  Αντωνίου, καθώς η ομάδα έδειξε αλλαγμένη προς το καλύτερο και με πολύ διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Καρακούτσης, Λιόσης, Καλαγκάνης, Ρότα, Μπριλάκης, Λίτσος, Αγγελόπουλος (63’ Πότσι), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης (70’ Μακρίδης), Μπελόν. Σίμωσης (79’ Πούτσι)

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Κουρλός, Τσαλάκου (85’ Μαλλιάς), Κόλα, Λιβέρης, Τζιαφέρης, Τόγιας (46’ Πέττας), Σούρμπης, Κωστάκης, Καραμαλίκης (65’ Καλογέρης), Μπαρμπαρούσης, Σκοζάι