ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Καμπόσος: Αν βάλουν χέρι στα ταμεία των δήμων θα ξεσηκωθούμε

Για το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει πόρους από δήμους της χώρας που παρουσιάζουν πλεόνασμα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της προς τους δανειστές, μίλησε την Τρίτη το πρωί, στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Δημήτυρης Καμπόσος.

Ο κ. Καμπόσος ανέφερε ότι το κράτος έχει κάνει περικοπές στους δήμους, ύψους 90%, περιμένουν πλέον από το κράτος να τους δώσει χρήματα και πως τα αποθεματικά που διαθέτουν κάποιοι δήμοι στα ταμεία τους, αφορούν δύο μισθούς των υπαλλήλων τους και χρήματα για προγραμματισμμένα έργα που πρέπει να γίνουν. «Αν βάλουν χέρι στα ταμεία των δήμων, είμαστε έτοιμοι να ξεσηκωθούμε», τόνισε ο κ. Καμπόσος, για να προσθέσει: «Είναι αδιανόητο να σκέπτονται ότι μπορούν να στραγγαλίζουν τους δήμους».

Και συνέχισε: «Εμείς είμαστε με την κυβέρνηση της Ελλάδας. Σεβόμαστε την απόφαση του λαού, αλλά…δεν πάει άλλο! Ας το κατανοήσουν!», για να σημειώσει ότι, εάν η κυβέρνηση θέλει να τιμωρήσει το λαό μ’ αυτό τον τρόπο, θα τους βρει απέναντι…

Ακούστε τη συνέντευξη του Δ. Καμπόσου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης:

 

ΠΗΓΗ