ΠολιτικήΑρχείο

Ομοτράπεζοι ο Χρυσαυγίτης Γαλέος, με Κοδέλα, Ανδριανό, Κωστούρο, Γραματικόπουλο και Γαβρήλο

Στο προσκήνιο έφερε το «Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο  Αργολίδας» τη συνεύρεση στο ίδιο τραπέζι πριν από λίγο καιρό, του Χρυσαυγίτη βουλευτή Γαλέου, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοδέλα, της Ν.Δ. Ανδριανό, με τον δήμαρχο Ναυπλίου Κωστούρο και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γραμματικόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβρήλο και τον λιμενάρχη Ναυπλίου.

Η φωτογραφία που προέρχεται από την κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου είναι χαρακτηριστική.

Η ανακοίνωση του «Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας» με τίτλο «Δε Νομιμοποιούμε – Στεκόμαστε Απέναντι», δεν περνάει απαρατήρητη:
«Ο αγώνας ενάντια στη φασιστική απειλή και στο ρατσισμό πρέπει να είναι συνεχής και αδιάλειπτος σε όλους τους χώρους και σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές μας συναναστροφές και συναλλαγές. Και οι φορείς που με τη δικαιολογία του «θεσμικού» και του «νόμιμα εκλεγμένου», δίνουν βήμα, προσκαλούν, συνδιαλέγονται και νομιμοποιούν μ΄ αυτόν τον τρόπο την υπόδικη συμμορία, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου που κάλεσε τον νεοεκλεγέντα βουλευτή της Χ.Α. στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου καθώς και η δημοτική αρχή της πόλης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι στην ίδια εκδήλωση τον έχρισαν απερίσκεπτα ομοτράπεζο, συνομιλητή άρα και ισότιμο, φέρουν μεγάλη πολιτική ευθύνη …
Δεν Ξεχνάμε  –  Δεν Συγχωρούμε  –  Δεν Ξεγελιόμαστε  Τόσο Εύκολα
Δε Νομιμοποιούμε – Στεκόμαστε Απέναντι ..Ούτε στην Αργολίδα ούτε πουθενά…».

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι θέσεις και οι απόψεις των ομοτράπεζων.