ΟικονομίαΑρχείο

Ανοιχτά μαγαζιά και DJ το σαββατόβραδο στο Ναύπλιο

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα στο Ναύπλιο το σαββατόβραδο, από τις 6 το απόγευμα έως αργά το βράδυ, παραμονές του μαραθωνίου, σύμφωνα με πρόταση που κάνει στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου. Άλλωστε είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για έναν καλό τζίρο, με τον κόσμο που έχει μαζευτεί στο Ναύπλιο αυτές τις μέρες. 

Ο Σύλλογος προβάλλει το γεγονός στους επισκέπτες με καταχώρηση στο 16σέλιδο έντυπο πρόγραμμα του Μαραθωνίου, 5000 αντίτυπα που θα διανεμειθούν στις τσάντες των δρομέων ώστε να τους δείξει ότι υπάρχει και η νέα αγορά της πόλης (Άργους, Σ. Μεραρχίας, Ασκληπιού) και με αφίσες στα καταστήματα.

Όπως σημειώνεται εκ του συλλόγου “γιορτάζουμε το Μαραθώνιο και η πρόθεση εκτός του να πουλήσουμε είναι να αφιερώσουμε ένα απόγευμα Σαββάτου από τον ελεύθερο χρόνο μας στο ότι και στη Νέα Αγορά της πόλης υπάρχει ζωή και συμμετοχή. Επενδύουμε μ’ αυτόν τον τρόπο στο αύριο…
 

Μάλιστα θα υπάρχει και μουσική με 2 Dj στην Ενδεκάτη, και στο ύψος της Άργους (περίπου φανάρια), ενώ θα υπάρχουν και ηχεία ενδιάμεσα να καλύψουν όλη την Άργους.

Μουσική θα υπάρχει στην Ενδεκάτη και την Κυριακή το πρωί.

Παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Εμπορικό Σύλλογο θα γίνουν από τους επαγγελματίες (Τουριστικά καταστήματα, Εστιατόρια, Cafe) της Παλιάς αγοράς στην Παλία πόλη.