ΟικονομίαΑρχείο

Οι επαγγελματίες του Ναυπλίου ενώνονται για την ανάπτυξη της πόλης

Προς την αυτοοργάνωση στρέφονται οι επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Ναυπλίου, αφού είδαν και απόειδαν από την συνεχιζόμενη κρίση και την ανεπαρκή στήριξη της πολιτείας.

Ίσως είναι και αυτός ένας τρόπος να συμβάλλουν και αυτοί με τη σειρά τους στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης, έπειτα από τις συνεχιζόμενες πρωτοβουλίες του Δήμου, οι οποίες βαδίζουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Έπειτα από την πρώτη πρόσκληση στις αρχές του Φλεβάρη, για την προσπάθεια προώθησης και προβολής του Ναυπλίου, ακολουθεί και 2η ανοικτή πρόσκληση για όλους τους επαγγελματίες του Ναυπλίου με σκοπό την σύσταση ενός φορέα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της πόλης.
 

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν και κατά πόσο αυτές οι προσπάθειες συμβολής στην περαιτέρω τουριστική και παραγωγική ανάπτυξη της πόλης θα καταφέρουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο, και να δούμε επιτέλους ουσιαστικές δράσεις να υλοποιούνται και από τους ίδιους τους επαγγελματίες και όχι μόνο από τον Δήμο…