ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τι απαντά ο Καμπόσος για τα κολωνάκια στην Καραμουζά

Για λόγους ασφαλείας τοποθετήθηκαν τα κολωνάκια στην Καραμουζά, όπως σημειώνει η δημοτική αρχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών, σε απάντηση της ανακοίνωσης της παράταξης του Δημήτρη Νικητόπουλου. Όπως τονίζεται «Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ασφάλεια των πολιτών να διασφαλίζεται με κάθε τρόπο»       

Όπως αναφέρεται στην σχετική απάντηση:
Σε απάντηση της ανακοίνωσης του κ. Νικητόπουλου περί παρανομιών της παρούσας δημοτικής αρχής, σχετικά με την τοποθέτηση πλαστικών οριοδεικτών (κολωνάκια)  επί της οδού Καραμουντζά (έναντι ΚΤΕΛ), οφείλουμε να τον επαναφέρουμε στην τάξη για άλλη μια φορά.

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  τοποθετήθηκαν πινακίδες απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης επί της οδού Καραμουντζά, η οποία παραπλεύρως του οικοπέδου του ΚΤΕΛ είναι ΔΙΠΛΗΣ κατεύθυνσης. Λόγω του ότι αγνοήθηκε η σήμανση αυτή από ασυνείδητους οδηγούς, με συνέπεια την μεγάλη δυσχέρεια στην κυκλοφορία της συγκεκριμένης οδού, στις 19/1/2015 συνεδρίασε  εκ νέου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και ομόφωνα αποφάσισε την τοποθέτηση πλαστικών κολονακίων προκειμένου να αποφευχθεί η παράνομη στάθμευση.

Στην συνεδρίαση προεδρεύων ήταν ο κ. Μουσταίρας, δημοτικός σύμβουλος του κ. Νικητόπουλου, ο οποίος ψήφισε όπως και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής (και τα προερχόμενα από την παράταξη της αντιπολίτευσης), με την επισήμανση να διαβιβαστεί το θέμα στην Τεχνική Υπηρεσία για να έχουμε και επιπλέον γνώμη. Κάτι το οποίο δεν κρίθηκε  απαραίτητο, εφόσον ήταν ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος άρα και το θέμα επείγον. Στόχος αυτής  της δημοτικής αρχής είναι οι πολίτες μας να είναι ασφαλείς.  Οι παρανομίες δεν ταιριάζουν  στην παράταξη μας κ. Νικητόπουλε! Ας μην μετατρέπονται οι κατηγορούμενοι σε κατήγορους.