ΑθλητισμόςΑρχείο

Το πρωτάθλημα πήγε στον Οίακα

Πρωταθλητής 2014-1015 στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ αναδείχθηκε ο Οίακας Ναυπλίου. Σε έναν συναρπαστικό αγώνα που πήγαινε πόντο πόντο, η ομάδα του Οίακα κέρδισε την Ερμιόνη στην παράταση με 72-75, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες 60-60.

Στην παράταση του αγώνα ο Οίακας διατήρησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να πάρει τη νίκη στις λεπτομέριες, κατατώντας το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΚ 2014 – 2015.

Τελευταία αγωνιστική ο Οίακας παίζει στο Ναυπλιο με αντίπαλο την ομάδα του Άρατου Κορίνθου, ενώ η Ερμιόνη αντιμετωπίζει το το Ναύπλιο 2010. Ότι και να γίνει πάντως στους τελευταίους αγώνες, ο τίτλος έχει κριθεί καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων υπερτερεί ο Οίακας που έχει δύο νίκες επι της Ερμιονίδας.

Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου έστειλε και ο Δημήτρης Κωστούρος λέγοντας τα εξής:  “Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Οίακα , την ομάδα της πόλης μας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΚ 2014-2015 γεμίζει χαρά όλους τους Ναυπλιείς. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό τιμ αλλά και τους παράγοντες της ομάδας. Από δω και πέρα, το Ναυπλιακό μπάσκετ μπορεί να κοιτάζει το μέλλον πιο αισιόδοξα

 

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα: