ΚοινωνίαΑρχείο

Κορινθία: Σε κατάσταση σοκ εντοπίστηκε ο γιος της δολοφονημένης 60χρονης στην Βούλα

Στο χωριό Στιμάγκα της ορεινής Κορινθίας βρέθηκε ο γιος της 60χρονης εκπαιδευτικού, που βρέθηκε δολοφονημένη στη Βούλα. Ο νεαρός που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εντοπίστηκε να περιφέρεται ρακένδυτος και σε άθλια κατάσταση. 

Ο 25χρονος, που από το απόγευμα της Παρασκευής είχε εξαφανισθεί και το αυτοκίνητό του βρέθηκε στη Νεμέα, εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 2.30 στο χωριό Στιμάγκα και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Βραχατίου. 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο νεαρός αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας της μητέρας του. Το γεγονός ότι βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, να περιφέρεται ξυπόλητος στους δρόμους του χωριού, δείχνει ότι αυτό έχει σχέση με το έγκλημα της μητέρας του.

Επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι σε θέση να πει το παραμικρό για την ταυτότητά του, οι αστυνομικοί προσπαθούν να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση και, αν πραγματικά αποδειχτεί ότι είναι ο γιος της δολοφονημένης εκπαιδευτικού, θα μεταφερθεί στην Αθήνα, στα κεντρικά της Ασφάλειας, για να δώσει κατάθεση.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών αναζητούν στο στενό περιβάλλον της 60χρονης εκπαιδευτικού τον άνθρωπο που, το πρωί της Παρασκευής, της επιτέθηκε στο σπίτι της στη Βούλα και με περισσότερες από 25 μαχαιριές της πήρε τη ζωή.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στο υπόγειο της πολυτελούς μεζονέτας της οδού Ρόδων, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, από το σύζυγό της. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και έφερε πολλαπλά τραύματα στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα.

Οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για άγριο έγκλημα με φόντο προσωπικές διαφορές, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ληστείας. Άλλωστε, δεν υπήρχε παραβίαση στις πόρτες της πολυτελούς μεζονέτας της οδού Ρόδων, ενώ δεν ήταν αναστατωμένο ή ψαγμένο το εσωτερικό.

Έτσι, οι έρευνες επικεντρώνονται στο στενό περιβάλλον της εκπαιδευτικού, προκειμένου να εντοπίσουν το δολοφόνο της. Οι αστυνομικοί όλο το Σαββατοκύριακο ερευνούσαν τη «ματωμένη» μεζονέτα της Βούλας, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία που να «δένουν» το δολοφόνο της άτυχης εκπαιδευτικού.

Παράλληλα, πήραν καταθέσεις από το σύζυγό της και τα δύο της παιδιά σε μια προσπάθεια να φωτιστεί η υπόθεση. Από το βράδυ της Παρασκευής αναζητούσαν και το δεύτερο γιο της 60χρονης, ο οποίος, ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ, εξαφανίστηκε και το όχημά του βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή της Νεμέας.