ΑθλητισμόςΑρχείο

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ερμής Κιβερίου

Το Κιβέρι είχε τις ευκαιρίες αλλά ο Αιολικός την ουσία στη Μυτιλήνη, αφήνοντας τους Κιβεριώτες με την παρηγοριά της καλής εμφάνισης. Το τελικό 3-0 είναι μαγική εικόνα, καθώς ο Ερμής Κιβερίου έπειτα από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε στο 12′, αντέδρασε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως στο τέλος μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες να δέχεται αυτή γκολ.

Μανουσάκης, Σπανός και Μίχος πέτυχαν τα γκολ για τους γηπεδούχους, αφήνοντας το Κιβέρι στον 1 βαθμό διαφορά από την Αχαϊκή που έχασε από τον Παναργειακό, και στους 5 πόντους διαφορά από τον Βύζαντα Μεγάρων, που βρίσκεται οριακά πάνω από την επικύνδινη ζώνη.

Ναι μεν δύσκολα τα πράγματα για το Κιβέρι, αλλά συνεχίζει να ελπίζει, εβρισκόμενο στη 12η θέση με 23 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Ερμής υποδέχεται τον Μανδραϊκό που δεν έχει κατεβάσει ομάδα στα τελευταία δύο παιχνίδια, η Αχαϊκή θα πάρει τον αγώνα με την Κύμη στα χαρτιά και ο Βύζαντας Μεγάρων υποδέχεται τον πολύ καλό στον δεύτερο γύρο, Παναρκαδικό.