ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Διομήδης παρουσιάζει την επετειακή φανέλα για τα 30 χρόνια της ιστορίας του

Έφτασε η μεγάλη στιγμή της παρουσίασης της επετειακής φανέλας για τα 30 χρόνια της ιστορίας του Διομήδη. Δεν θα υπήρχε καταλληλότερη στιγμή από αυτή της έναρξης των play-offs για την παρουσίαση της φανέλας – κόσμημα που ετοίμασε, αποκλειστικά για τον Διομήδη, η μεγαλύτερη εταιρία αθλητικών ειδών στο χώρο του handball, η Kempa.

Η παρουσίαση της φανέλας θα λάβει χώρα την Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Άργους. 

Στην εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η σχετική κλήρωση για την απόδοση του αύξοντα αριθμού σε κάθε μία από τις 75 εμφανίσεις (τυχαία επιλογή ανεξαρτήτως μεγέθους).

Το σχέδιο της φανέλας, την οποία επιμελήθηκαν εξ’ ολοκλήρου οι άνθρωποι της ομάδας, συγκεράζει και απεικονίζει με τον πιο εμφατικό τρόπο κάθε κομμάτι της 30χρονης ιστορίας των «Λύκων».

Η Kempa αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη μακρά διαφορετικότητά της τόσο σε δημιουργικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο, παραδίδοντας μαθήματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Μία πραγματικά ιδιαίτερη δημιουργία και μάλιστα μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα, αξιοποιώντας πλήρως τα εξαιρετικά και μοντέρνα υλικά του σήμερα σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής της εταιρίας Kempa.

Συγκεκριμένα παράχθηκαν μόνο 105 κομμάτια από την συγκεκριμένη εμφάνιση, 30 εκ των οποίων θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα του Διομήδη για τους αγώνες των play-off της φετινής περιόδου. Οι υπόλοιπες 75 θα φέρουν στη πίσω πλευρά τους και ακριβώς κάτω από το λογότυπο της Kempa, με χρυσά γράμματα, μεταξοτυπία μ’ έναν και μοναδικό αριθμό, από το 1 έως και το 75. Κάθε μία από τις συγκεκριμένες συλλεκτικές εμφανίσεις θα συνοδεύεται από το σχετικό πιστοποιητικό γνησιότητας, στο οποίο θα αναφέρεται τόσο ο κάτοχος της όσο και ο αντίστοιχος μοναδικός αύξων αριθμός της.