ΟικονομίαΑρχείο

83 προσλήψεις για ταμίες και ταξιθέτες στον Επίδαυρο

Μέχρι και τις 10 Μαϊου έχουν δικαίωμα να υποβάλουν την αίτησή τους όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν μία από τις 83 συνολικά θέσεις για ταμίες και ταξιθέτες για το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Συγκεκριμένα η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε., καλεί όσους έχουν τα προσόντα ή μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως α) ταμίες και β) ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2015, να υποβάλουν την αίτησή τους για την κάλυψη 7 θέσεων ταμιών και 60 θέσεων ταξιθετών και ελεγκτών στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και έως 16 θέσεων ταξιθετών και ελεγκτών στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. 

Σε ότι αφορά την Αθήνα προβλέπονται 17 θέσεις ταμιών και 85 θέσεις ταξιθετών και ελεγκτών εισόδου.
 
Η προσφορά των υπηρεσιών αφορά στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του έτους 2015 και οι αιτούντες θα πρέπει να διαθέτουν:

Α) Ταμίες
Απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση χρήσης Η/Υ (WINDOWS XP, MS OFFICE, INTERNET), καλή γνώση αγγλικών (επιθυμητή 2η ξένη γλώσσα), άριστη επικοινωνία και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση του πελάτη, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες.

Χώροι απασχόλησης: κεντρικά εκδοτήρια εισιτηρίων Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39), εκδοτήρια εισιτηρίων θεάτρων (Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Πειραιώς 260, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, λοιποί χώροι εκδηλώσεων)

Β) Ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου
Τουλάχιστον δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ ή απολυτήριο τίτλο οποιασδήποτε αναγνωρισμένης σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η γνώση μίας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών, καθώς και η προηγούμενη σχετική με το αντικείμενο προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψη.

Για τις θέσεις των ταξιθετών Επιδαύρου θα λαμβάνεται επίσης υπόψη η εντοπιότητα των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. (στη διεύθυνση: www.greekfestival.gr).
Σε περίπτωση πρόσκλησής τους στη σχετική συνέντευξη που θα ακολουθήσει θα πρέπει να καταθέσουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε ευκρινείς φωτοτυπίες των πρωτοτύπων).

Η αμοιβή όσων επιλεγούν θα είναι βάσει ωρών απασχόλησης, που θα προσδιοριστεί από την εταιρεία σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορούν να παρασχεθούν από την εταιρεία, οδός Χατζηχρήστου 23 και Μακρυγιάννη, Κουκάκι, 117 42 Αθήνα, τηλ. 210-9282900 και 210-9282904, από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας (greekfestival.gr):
Α) για τις θέσεις της Αθήνας μέχρι και την 20η Απριλίου 2015 και ώρα 14.00, και
Β) για τις θέσεις της Επιδαύρου μέχρι και τη 10η Μαΐου 2015 και ώρα 14.00.

Δείτε την Προκήρυξη