ΚοινωνίαΑρχείο

3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στο Ναύπλιο

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μια από τις αρχαιότερες και πολυπληθέστερες Ιατρικές Εταιρείες της χώρας, υλοποιώντας έναν από τους βασικούς σκοπούς της εκπαίδευσης και συνεχούς επιμόρφωσης  των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων Ειδικοτήτων και ο Δήμος Ναυπλιέων οργανώνουν στην πόλη του Ναυπλίου το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2015, στις 24 και 25 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ.

Τα θέματα πρόληψης υγείας και η μείωση της θνητότητας από τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν κύριο στόχο της ΕΚΕ.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Ναυπλιέων, που καταδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα πρόληψης υγείας και κοινωνικής πολιτικής, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία οργάνωσης Ενημερωτικών Ομιλιών και Δράσεων Πρόληψης Υγείας για Πολίτες, Φορείς και Συλλόγους της πόλης.

Συγκεκριμένα:

  • Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, ώρες 13:00-15.00μ.μ. Εκπαίδευση πολιτών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.
  • Παρασκευή 24 Απριλίου, ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, ώρες 18:30-20:00μ.μ. Ενημερωτικές Ομιλίες για το κοινό σχετικά με την πρόληψη από τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
  • Διάλεξη του Προέδρου της ΕΚΕ κ. Στέφανου Φούσα με θέμα: «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ Έμφραγμα του Μυοκαρδίου»

 
Μετά το πέρας των ομιλιών το κοινό θα μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις στους ομιλητές.

Το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2015 της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.