ΠολιτισμόςΑρχείο

Παιδική παράσταση «Τα μεγάλα ψέμματα του μικρού Ερμή»

Η θεατρική ομάδα Κοπέρνικος, έρχεται στο Φουγάρο και παρουσιάζει την ευρηματική της παράσταση για παιδιά με τίτλο “Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή”.

Ένα έργο με έντονο διαδραστικό χαρακτήρα που προτείνεται για παιδιά ηλικίας 4-9 ετών, με τους πνευματώδεις ωστόσο διάλογους του να εγγυώνται τη διασκέδαση και των μεγαλύτερων θεατών.

Το θεατρικό έργο της ομάδας «Κοπέρνικος» μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη συνέπεια των πράξεών μας, αλλά και τις συνθήκες που επιτρέπουν στο ψέμα να ανθίσει! Κεντρικός άξονας της πλοκής είναι το ψέμα και μερικές από τις πτυχές του: η πλάνη, η απόκρυψη, η υπερβολή και η παραποίηση. Από πού πηγάζει η ανάγκη για το ψέμα; Ποιες επιθυμίες ικανοποιεί; Δίνει λύση στα προβλήματα ή τα σκεπάζει κρύβοντάς τα προσωρινά; Κύρια συστατικά της παράστασης είναι το χιούμορ, η χειμαρρώδης δράση, η φαντασία και τα παιχνίδια.

25.000 θεατές παρακολούθησαν το έργο στις παραστάσεις του για σχολεία και για ελεύθερο κοινό τις δύο προηγούμενες χρονιές στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
 «Τα μεγάλα ψέμματα του μικρού Ερμή» 
της θεατρικής ομάδας Κοπέρνικος
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Απριλίου
Φουγάρο, Ναύπλιο