ΠολιτικήΑρχείο

Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Ναύπλιο για τα 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών

Μπροστά στην 9η Μάη η Τομεακή Οργάνωση Αργολίδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στο Ναύπλιο στην Πλατεία Καποδίστρια την Πέμπτη 07/05 στις 7:30 μμ, με ομιλήτρια την Βασιλική Γκιόκα, γραμματέα της ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ για τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, την καθοριστική συμβολή της ΕΣΣΔ στο τσάκισμα του φασισμού, τους ηρωικούς αγώνες που έδωσε ο λαός μας για τη λευτεριά και μια καλύτερη ζωή με μπροστάρη το ΚΚΕ στη χώρα μας, γιατί αυτός ο τιτάνιος αγώνας των λαών προσφέρει πολύτιμα συμπεράσματα για το σημερινό αγώνα.

Παλεύουμε για την ανατροπή του σάπιου συστήματος που τους γεννάει, του καπιταλισμού, του συστήματος της εκμετάλλευσης και της αδικίας.

Η 9η Μάη είναι η ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών. Αυτή είναι η αλήθεια που θέλουν να κρύψουν οι εκμεταλλευτές, η ΕΕ και οι κυβερνήσεις τους.

Κρύβουν και διαστρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια για τα γεγονότα εκείνης της περιόδου, πλαστογραφούν την ιστορία και μας λένε ψέματα, βαφτίζουν την 9η Μάη ως Ημέρα της Ευρώπης, εξισώνουν τον κομμουνισμό με το φασισμό.