ΚοινωνίαΑρχείο

Με έναν αναισθησιολόγο τη βγάζει το νοσοκομείο του Ναυπλίου

Εκπτώσεις και στην υγεία, αφού έχουν αφήσει ένα ολόκληρο νοσοκομείο και μάλιστα με πρότυπη χειρουργική κλινική, όπως είναι αυτό του Ναυπλίου, με έναν και μόνο αναισθησιολόγο, με την τουριστική περίοδο να έχει ήδη ξεκινήσει και την πόλη να έχει σαφώς αυξημένες ανάγκες.

Το θέμα έφθασε και στην βουλή καθώς ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σχετική Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ζητώντας του το αυτονόητο, δηλαδή την πρόσληψη και δεύτερου αναισθησιολόγου στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που μου έγινε, σήμερα στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας υπηρετεί μία μόνο αναισθησιολόγος, η οποία αναγκάζεται εξ αυτού να καλύπτει όλες τις ανακύπτουσες ανάγκες σε χειρουργεία, εφημερίες και σαββατοκύριακα, υπερβάλλοντας καθημερινά τις δυνάμεις της.

Κατόπιν αυτού,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί για την άμεση επίλυση του προβλήματος με την πρόσληψη αναισθησιολόγου στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας».