ΡεπορτάζΑρχείο

Ναύπλιο: Τράκαραν με lockdown στη διασταύρωση Αγίου Ανδριανού και Μεσολογγίου

Ένα ακόμα τροχαίο, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκε στη διασταύρωση της Αγίου Ανδριανού με τη Μεσολογγίου στο Ναύπλιο το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου.

Αν και πρώτη ημέρα του lockdown η κίνηση στους δρόμους ήταν λιγότερη από τις προηγούμενες μέρες, το κακό συνέβη όταν, σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν αυτόπτες, μία γυναίκα οδηγός ΙΧ, επιχείρησε να στρίψει από τη Μεσολογγίου στην Αγίου Ανδριανού χωρίς να προσέξει ότι εκείνη την ώρα διερχόταν από το σημείο ένα δίκυκλο.

Τροχαίο Αγίου Ανδριανού & Μεσολογγίου στο Ναύπλιο

 

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, έπεσε πάνω στη μηχανή, με την σύγκρουση να μην είναι τόσο σφοδρή ώστε να προκαλέσει τραυματισμούς.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία Ναυπλίου η οποία κατέγραψε το συμβάν και πήρε τα στοιχεία των εμπλεκομένων.

Τροχαίο Αγίου Ανδριανού & Μεσολογγίου στο Ναύπλιο

 

Αυτή είναι μία από τις δύο επικίνδυνες διασταυρώσεις που βρίσκονται επί της Αγίου Ανδριανού. Η άλλη είναι αυτή με την Χαριλάου Τρικούπη, σε μικρή απόσταση από εκεί που έγινε το τροχαίο.

Τα σαμαράκια και τα παλλόμενα φανάρια όλα αυτά τα χρόνια φαίνεται ότι δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και έτσι έχει εξεταστεί η τοποθέτηση φαναριών στις δύο αυτές διασταυρώσεις, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα τον τελευταίο καιρό.