ΡεπορτάζΑρχείο

Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος πρωτεύουσα του γιώτινγκ!

Έκλεισε τις πύλες του σήμερα το 2o Mediterranean Yacht Show, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντάς μας μία γλυκιά γεύση και πολύ όμορφες εικόνες που το Ναύπλιο θα έχει την ευκαιρία να ζήσει και του χρόνου. 

Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι πλέον η πρωτεύουσα του γιώτινγκ, αφού μία φορά τον χρόνο έχει την τύχη να φιλοξενεί τα ακριβότερα και πολυτελέστερα σκάφη του ελληνικού γιώτινγκ, εκτοπίζοντας τον Πόρο που μέχρι πρότινος κατείχε τα πρωτεία στις εγχώριες εκθέσεις.

Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι πλέον η πρωτεύουσα του γιώτινγκ, αφού μία φορά τον χρόνο έχει την τύχη να φιλοξενεί τα ακριβότερα και πολυτελέστερα σκάφη του ελληνικού γιώτινγκ.

Πάνω από 60 χλιδάτα γιοτ, καταμαράν και ιστιοπλοϊκά δημιούργησαν ένα όμορφο «μποτιλιάρισμα» στο λιμάνι του Ναυπλίου και εντυπωσίασαν όσους βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην πόλη.

Τα σκάφη “σκάναραν” δεκάδες μεσίτες (brokers) απ’ όλον τον κόσμο που λειτουργούσαν για λογαριασμό διασημοτήτων και κροίσων, που έχουν επιλέξει την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι για τις διακοπές τους.

Ανάμεσα σε εκείνους που θα ταξιδέψουν φέτος στο Αιγαίο και το Ιόνιο είναι ο Γερμανός πιλότος της Φόρμουλα 1  Σεμπάστιαν Φέτελ, ο διάσημος Αγγλος ποδοσφαιριστής Τζον Τέρι και η πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα.