ΟικονομίαΑρχείο

Παράλληλες εκδηλώσεις με την Περιφερειακή Έκθεση Αργολίδας

Την Τετάρτη 06 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της  11ης Περιφερειακής Έκθεσης Τοπικής, Παραγωγικής και Τουριστικής Φυσιογνωμίας, Εξοπλισμού Επιχειρήσεων και Κατοικίας, Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας, «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αργολίδας, στο κτίριο της  Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.

Η έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό γεγονός για την Αργολίδα και αναμένεται  να συμβάλλει θετικά στην ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα με τη έκθεση πραγματοποιούνται και άλλες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες, παρουσιάσεις, επιχειρηματικές συναντήσεις, των οποίων το πρόγραμμα έχει ως εξής:
 

Η σημερινή μέρα (Πέμπτη 7/5) είναι αφιερωμένη στην Γεωργία και τις προοπτικές που ανοίγονται στον αγροτικό κλάδο στην Αργολίδα.
 

Σημειώνεται ότι η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο είναι  ελεύθερη για τους επισκέπτες ενώ το ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές είναι από τις 5:30μ.μ  έως τις 10:30 μ.μ. ενώ το Σάββατο και την Κυριακή η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:30 μ.μ.