ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πολιτικά παιχνίδια με το μέλλον του Άργους;

Δεν άφησε αναπάντητες τις αιτιάσεις Νικητόπουλου σχετικά με την ανάπλαση, η δημοτική αρχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών, που με τη σειρά της θέτει κι’ αυτή κάποια ερωτήματα στον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

Μπορεί να επιθυμείτε διακαώς να πλήξετε τον Δήμαρχο και την παρούσα δημοτική αρχή, μπορεί να περιμένετε στη γωνία για να κάνετε πικρόχολα σχόλια, όμως δεν θα μας «συλλάβετε» ποτέ να αποσιωπούμε ή να ωραιοποιούμε θέματα τα οποία αφορούν το μέλλον του Άργους, του Δήμου  και των συνδημοτών μας.

Γνωρίζουμε πως η αντιπολιτευτική σας δράση περιορίζεται μόνο στην κακοπροαίρετη κριτική προς τον Δήμαρχο Καμπόσο και πως δεν υπηρετεί σε καμία περίπτωση το κοινό όφελος. Ως συνήθως δεν γνωρίζετε, δεν ενημερωθήκατε σωστά κλπ… Μήπως η ενασχόληση σας με τα κοινά πρέπει να περιοριστεί σε επίπεδο τοπική κοινότητας;;; Το έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου του Άργους είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του τόπου μας και δεν επιτρέπεται να γίνεται βορά στις πολιτικές σας σκοπιμότητες.

Αφού θεωρήσατε ελλιπή την ενημέρωση από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο στο τελευταίο  δημοτικό συμβούλιο για ποιο λόγο δεν επιμείνατε για διευκρινήσεις κ. Νικητόπουλε;;;

Για ποιο λόγο θέτετε τα ερωτήματα σας μέσω του τύπου;;;  Μήπως ο μόνος στόχος σας είναι να δημιουργήσετε εντυπώσεις;; Για άλλη μια φορά χρησιμοποιείτε ένα τόσο σημαντικό θέμα  για το μέλλον της πόλης, όπως η Ανάπλαση του κέντρου του Άργους απλά και μόνο για να δηλώσετε την παρουσία σας.

Ακόμα και σ’ αυτή την ύστατη ώρα για την πορεία του έργου επαναφέρετε άτοπα και άκαιρα ερωτήματα σχετικά με την λειτουργικότητα, με την σκοπιμότητα του έργου κλπ. Σας έχουμε απαντήσει ουκ ολίγες φορές κ. Νικητόπουλε!

Μιλάτε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα όταν στηρίζετε την τακτική της κυβέρνησης να μη δίνει (παράνομα) τα χρήματα που  έστειλαν οι Ευρωπαίοι πολίτες γι’ αυτό το τόσο σημαντικό έργο για τον τόπο μας.

Τις δήθεν ανησυχίες σας  ας τις κάνετε αγώνα να έρθουν τα χρήματα και να συνεχιστεί το έργο. Απεναντίας, προσπαθείτε  να βρείτε  “αντιπολιτευτικά” λάθη.

Ο δήμαρχος στη συνείδηση του λαού έχει κάνει με το παραπάνω το καθήκον του γι’ αυτό το τεράστιο αναπτυξιακό έργο για το τόπο μας.  Συνεπώς σταματήστε τα παραμύθια και τα κροκοδείλια  (ψεύτικα) δάκρυα και δώστε τον αγώνα μαζί με το δήμαρχο και  ενάντια σε λαθεμένες τακτικές που είναι απέναντι στα θέλω του λαού μας και μας θίγουν όλους.

Ακόμα και χωρίς εσάς κύριε Νικητόπουλε εμείς θα προχωρήσουμε και θα νικήσουμε όσο και αν αυτό δεν σας αρέσει. Και μην ανησυχείτε χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν μας κατηγορείτε ενώ κάνουμε το σωστό!