ΑθλητισμόςΑρχείο

Και νεα σφαλιάρα για το Κουτσοπόδι

Το ΔΑΚ Άργους δεν έφερε γούρι στο Κουτσοπόδι, αφού κατάφερε να χάσει και το δεύτερο ματς που έδωσε σε αυτό το γήπεδο, εξανεμίζοντας ουσιαστικά τις ελπίδες του για άνοδο στην Γ’ Εθνική. Το τελικό 1-3 φέρνει την Σπάρτη σε θέση ισχύος, αν και έχει να παλέψει με την Κυπαρισσία η οποια κέρδισε εύκολα τον Πανθυρεατικό με 4-0 στο άλλο ματς του ομίλου.

Στο ΔΑΚ Άργους, μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχός της ΑΕ Σπάρτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι που ήρθαν από Σπάρτη για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Τα γκολ της Σπάρτης πέτυχαν οι Σεμερτζίδης, Αναστασάκος και Τσουκλής, ενώ ο ΠΑΟΚ που έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να ισοφαρήσει στ 37′, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Καστρίτη στο ’85. Η Σπάρτη κατάφερε να σημειώσει τα δύο από τα τρία γκολ παίζοντας με παίχτη λιγότερο, έπειτα από την αποβολή του Γκίτζια στο ’30.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ Kουτσοποδίου: Κομπόσης, Διαμαντής, Καρανάσιος, Μπόμπος, Φίλης, Αντωνιάδης, Μουζακιώτης, Καζάς, Μοθσταφάϊ, Κουτσοδήμος, Μπλάτσος.
A.E. Σπάρτη: Γαρόζης, Κόπελας, Πετρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γκίτζιας, Πανάκης, Χοτζάϊ, Χαλίλι, Τσούκλης, Σεμερτζίδης, Αναστασάκος.