ΑθλητισμόςΑρχείο

Λέσχη παλαιού ποδηλάτου στο Άργος

Ανάμεσα σε δύο clubs θα έχουν να διαλέξουν εφεξής οι πολίτες του Άργους, και κατ’ επέκταση της Αργολίδας, που αγαπούν το κλασικό ποδήλατο.

Μετά την αποχώρηση 22 ατόμων από την Ομάδα Κλασικού Ποδηλάτου Άργους, ήρθε ως φυσικό επακόλουθο κάτι που ίσως να μαγειρευόταν και από πριν, δηλαδή η ίδρυση μίας Λέσχης με το ίδιο αντικείμενο και με την επωνυμία “OLD BIKE CLUB Αργολίδος“, η οποία όμως δεν περιορίζεται στα στενά όρια της πόλης του Άργους αλλά κάνει άνοιγμα σε όλον το νομό. 

Όπως αναφέρεται από την ιδρυτική ομάδα της Λέσχης:

Με συνδετικό κρίκο την αγάπη για το παλαιό ποδήλατο και την ποδηλασία γενικότερα προάγοντας την φιλία, την αλληλεγγύη και την κληρονομιά του τόπου μας ιδρύσαμε την Λέσχη “OLD BIKE CLUB Αργολίδος” (Λέσχη Παλαιού Ποδηλάτου Αργολίδος) με σκοπό την ανάδειξη της ποδηλατικής κουλτούρας, της κοινωνικής και φιλανθρωπικής προσφοράς και της διαφήμισης του Αργολικού πολιτισμού ως βάση μιας νέου τύπου κοινωνικής διαβίωσης εναρμονισμένης με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Οι θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας της «OLD BIKE CLUB ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ» είναι :

Προσφορά

Ομαδικότητα

Δημιουργικότητα

Ήθος

Λεπτότητα

Αλληλεγγύη

Τόλμη

Ομοψυχία

Δίνουμε ραντεβού στους δρόμους της Αργολίδας με μότο :

«ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

Facebook Page:

OLD BIKE CLUB Αργολιδος

https://www.facebook.com/OLDBIKEARGOLISCLUB/

 

Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί η διάσπαση μεταξύ των ποδηλατικών ομάδων του νομού, ή αν όλες αυτές οι δομές είναι έτοιμες να συνεργαστούν και να συμπράξουν σε κοινές δράσεις με γνώμονα την προώθησης της ποδηλατικής κουλτούρας και της νοσταλγίας για το παρελθόν.