ΚόσμοςΑρχείο

Δεν παίζονται οι Αυστραλοί! Έκαναν την Πελοπόννησο Μακεδονία και την Ελλάδα νησί!

Η Αυστραλία είναι ένα υπέροχο μέρος με μεγάλες πόλεις, αχανείς παραλίες και όμορφα καγκουρό. Ένα πράγμα όμως δεν είναι σίγουρα! Ευρωπαϊκή χώρα!

Παρόλα αυτά οι Αυστραλοί ζήτησαν να λάβουν μέρος στη φετινή Eurovision στη Βιέννη επειδή, όπως είπαν, τους αρέσει ο διαγωνισμός. Και οι Ευρωπαίοι δεν τους χάλασαν το χατήρι! Έτσι, τα “καγκουρό” διαγωνίζονται κανονικότατα στον σημερινό τελικό με το εξής κομμάτι:

Επί τη ευκαιρία το Buzzfeed της Αυστραλίας είπε να τεστάρει τις γνώσεις των Αυστραλών σχετικά με τις υπόλοιπες χώρες που συμετέχουν στη Eurovision. Έτσι λοιπόν ζήτησε από απλούς πολίτες να σχεδιάσουν τον χάρτη της Ευρώπης και να απαρριθμήσουν τους συμμετέχοντες στην τελική φάση.

Το τι επακολούθησε πραγματικά δεν περιγράφεται!!!

Άλλος στέλνει την Ελλάδα στην Σαρδηνία, άλλος σημειώνει Μακεδονία στη θέση της Πελοποννήσου. Η ακόμα χειρότερα η Γερμανία η κακόμοιρη βρέθηκε στη θέση της Ελβετίας, η Αλβανία ή και η Ελλάδα ακόμα, στη θέση της Τουρκίας, και η Μάλτα έγινε ηπειρωτικό κράτος που δεν βρέχεται από θάλασσα!!! 

Απ’ όσους ρωτήθηκαν πάντως, κανείς δεν κατάφερε να σχεδιάσει σωστά τις 27 χώρες που συμμετέχουν στον σαββατιάτικο τελικό.

Δείτε τους χάρτες και προσπαθείστε να μην κλάψετε …από τα γέλια!!!
(πατήστε μέσα στον κάθε χάρτη για μεγέθυνση)