ΡεπορτάζΑρχείο

Σεκιουριτάς με τα όλα του στο Άργος!

Έχουμε δει σεκιουρητάδες και σεκιουρητάδες αλλά να φτάνουν μέχρι αυτοαποκλεισμού δεν είδαμε ακόμα. Το βράδυ της Τρίτης (12/5), δύο μέρες πριν την έναρξη των «Εν Άργει Διονυσίων» , μια απ τις διοργανώτριες της εκδήλωσης συμβουλεύει τον σεκιουρητά να μην αφήνει όποιον κι όποιον να μπαίνει στον χώρο των στρατώνων για να μην ενοχλούνται όσοι προετοιμάζουν τις εκδηλώσεις. Μάλιστα του έδωσε και μια λίστα με ονόματα ατόμων που θα μπορούσαν να μπουν στον χώρο για διευκόλυνσή του. Του έδωσε και το κινητό της στην περίπτωση που έχει ξεχάσει κάποιον να την καλέσει για να δώσει προφορικά την έγκριση εισόδου.

Η ώρα περνούσε και η βάρδια άλλαξε. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε κάποιος και ζήτησε να μπει αφού προηγουμένως τον είχε καλέσει η διοργανώτρια. Ο νέος σεκιουρητάς του είπε πως δεν μπορεί να μπει και ρώτησε ποιος τον κάλεσε, Ο επισκέπτης ανέφερε το όνομα της διοργανωτριας κι ο Σεκιουρητάς αφού έσκυψε στις σημειώσεις του απάντησε: «Ούτε αυτή είναι στην λίστα, επομένως δεν είναι εδώ». Μα νάτη του αντέτεινε ο επισκέπτης και την φώναξε.

Αυτή πλησιάσε και είπε του σεκιουρητά να ανοίξει την πόρτα, όμως αυτός αρνήθηκε και της είπε «Ούτε και σεις είστε στην λίστα (σ.σ. στην δική της), παρακαλώ περάστε και σεις έξω». Έμεινε σύξυλη η γυναικά ενώ ο προσκεκλημένος έφυγε γελώντας με την ανοησία και την γραφειοκρατία ακόμα και των σεκιουρητάδων.

ΑΝ.