ΑθλητισμόςΑρχείο

Η Μαρία ξεκινάει την προετοιμασία της για την Ρίγα

Σε λίγες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος ΓΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΥΣ, ξεκινά προετοιμασία η Μαρία Κουκουμέλου, πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νεανίδες το 2015 και μέλος της Εθνικής ομάδας, όπου θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας, τον προσεχή Οκτώβριο, στη Ρίγα της Λετονίας.

Η εξάμηνη περίπου προετοιμασία της αθλήτριας του Άργους, συντονίζεται από τον Νίκο Κανέλλο, προπονητή του συλλόγου σε συνεργασία με μία πλειάδα ειδικών, φυσικής κατάστασης, διατροφής, φυσιοθεραπείας, ψυχολόγων, κ.τ.λ.

Η Μαρία Κουκουμέλου, του ΓΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΥΣ είναι η μοναδική αθλήτρια από το διαμέρισμα της Πελοποννήσου που είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Ταεκβοντό στις νεανίδες και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Οκτώβριο. 

Προσπαθούμε, όπως μας δήλωσε ο προπονητής Νίκος Κανέλλος, να κάνουμε μία μακρόχρονη και ολοκληρωμένη προετοιμασία της αθλήτριας, προκειμένου να φτάσουμε στην κορύφωση της απόδοσης, την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό.

Άρα για το φετινό καλοκαίρι δεν θα υπάρξουν διακοπές, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στο πρόγραμμά μας.

Η αθλήτρια βρίσκεται ήδη σε περίοδο ανάληψης δυνάμεων και χαλάρωσης αυτό το μήνα και από τον επόμενο μπαίνουμε στο πρόγραμμα.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού η πρωταθλήτρια, θα μεταβεί στο Βελιγράδι της Σερβίας, για προετοιμασία.