ΚοινωνίαΑρχείο

Κρανίδι: Πιάσανε τη νύφη που είχει σκοτώσει την 94χρονη πεθερά της στην Τρίπολη

Λαβράκι έπιασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Κρανιδίου, που έπεσαν πάνω σε μία 42χρονη Ελληνίδα, η οποία καταζητούταν για φόνο.

Συγκεκριμένα σε βάρος της γυναίκας που συνελήφθη, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικείου Τρίπολης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και μάλιστα της ηλικιωμένης πεθεράς της.

Σε εκτέλεση του εντάλματος, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 42χρονη η οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα στα τέλη Ιουνίου του 2013, όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης χτυπημένη και σε κακή κατάσταση μια 94χρονη γυναίκα, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε στο σπίτι της, όπου την επομένη ημέρα κατέληξε.

Ακολούθως, λόγω του αιφνιδίου θανάτου της, διατάχθηκε από το Αστυνομικό τμήμα Τρίπολης που ενεργούσε προανάκριση την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

Ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του, ανέφερε ως πιθανή αιτία θανάτου τα χτυπήματα που είχε δεκτεί η 94χρονη. Επιπλέον, κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψαν και ενοχοποιητικές μαρτυρίες σε βάρος της 42χρονης, που αναφέρουν ότι χτύπησε την ηλικιωμένη πεθερά της.